Rüyada akrabanın düğününde oynamak

Rüyada akrabanın düğününde oynamak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kişinin yasa düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına inanılır.

Rüyada akrabalarla oynamak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına işarettir.

Rüyada akrabalarla top oynamak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet eder.

Rüyada sünnet düğününde oynamak büyük tartışmalar yaşanacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada düğünde tek başına oynamak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada birinin düğününde oynamak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına delalettir.

Rüyada düğünde oynamak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde oyun oynamak üzgün ve karamsar olacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments