Rüyada birinin düğününde oynamak

Rüyada birinin düğününde oynamak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, isminden sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin düğününde oynamak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, iş yeri sahibi olacağına yorulur.

Rüyada düğün oynamak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada sünnet düğününde oynamak maddi imkânlarının artacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada birinin düğününde oynamak zararların günden güne artacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada kendi düğününde oynamak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza inanılır.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işarettir.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının düğününde oynamak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments