Rüyada düğünde oynamak

Rüyada düğünde oynamak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada düğünde oynamak gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Rüyada birinin düğününde oynamak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalettir.

Rüyada düğünde tek başına oynamak insanları sakinleştireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalettir.

Rüyada düğün oynamak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sevindirici şeyler duymaya işaret etmektedir.

Rüyada sünnet düğününde oynamak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde oynamak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, akıl vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının düğününde oynamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments