Rüyada düğünde oyun oynamak

Rüyada düğünde oyun oynamak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, hakkıyla kazanca, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, kesesinin dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde oyun oynamak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Rüyada düğünde oyun oynamak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, gönül kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş oyunu oynamak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada kardeşle oyun oynamak hastalıkların biteceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada şan oyunu oynamak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak malvarlığının artacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş biriyle oyun oynamak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, üzüntülü haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla oyun oynamak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda oyun oynamak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments