Rüyada bir yakınının tabutunu görmek

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının tabutunu gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada yakınını tabutta görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının tabutunu görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada bir yakınını tabutta görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin tabutunu görmek nasiplerini alacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek tabutu görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir insanı tabutta görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments