Rüyada tabutun içinde yakınını görmek

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, huzurunun bozulacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalettir.

Rüyada tabutun içinde yakınını gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınını tabutta görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine işaret eder.

Rüyada yakınının tabutunu görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınını tabutta görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazançlı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada tabutun içinde görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments