Rüyada yakınını tabutta görmek

Rüyada yakınını tabutta görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, iyi geçim halinde kalacağına, dinine bağlı kalacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işarettir.

Rüyada yakınını tabutta gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir.

Rüyada yakınının tabutunu görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınını tabutta görmek kolaylığa kavuşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada yakınını tabutta görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işarettir.

Rüyada ölen birinin tabutunu görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek edilen duaların kabul olacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments