Rüyada bir yakınını tabutta görmek

Rüyada bir yakınını tabutta görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada bir yakınını tabutta gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya güvenilmez kişiler can sıkabilir.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek dinç kalacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, ailesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınının tabutunu görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınını tabutta görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını tabutta görmek moralinin bozulacağına, yüksek moral sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin tabutunu görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin tabutunu görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini tabutta görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments