Rüyada bir yakınını başörtülü görmek

Rüyada bir yakınını başörtülü görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını başörtülü gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada bir yakınını başörtülü görmek başarılarının devam edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada başörtü hediye almak çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi başörtü görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü bayanı açık görmek hafif ve iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada başörtülü birini başörtüsüz görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başörtü kesmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments