Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, güzel günler görüleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz ya da maddi içerikli planlarınız hakkında çok fazla konuşmamanızda veya bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek işe başlanacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz başörtülü birini görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz başörtü takmak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtülü bayanı açık görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada başörtülü birini görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada başörtü takmak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments