Rüyada başörtü kesmek

Rüyada başörtü kesmek uykusuz geceler yaşanacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtü kesmek gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Rüyada başörtü kesmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada başörtü satın almak sıkıntıların bir anda biteceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, eline büyük paralar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işarettir.

Rüyada başörtülü birini başörtüsüz görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına inanılır.

Rüyada başörtülü insanlar görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını başörtülü görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işarettir.

Rüyada yırtık başörtü görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments