Rüyada başörtü hediye almak

Rüyada başörtü hediye almak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başörtü hediye almak gördüyseniz:

  • Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada başörtü hediye almak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Rüyada hediye başörtü almak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine yorulur.

Rüyada mavi renk başörtü görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine işarettir.

Rüyada başörtülü bebek görmek kişinin tek başına kalacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada başkasına başörtü vermek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, küs arkadaşların barışacağına delalettir.

Rüyada başörtü vermek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, istediği noktalara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada başörtü ütülemek çekemeyenlerin de çoğalacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada başörtü takmayı unutmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, eşe dosta yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments