Rüyada başörtülü birini başörtüsüz görmek

Rüyada başörtülü birini başörtüsüz görmek gönlünce harcama yapmasına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü birini başörtüsüz gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada başörtülü birini başörtüsüz görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret eder.

Rüyada eşini başörtülü görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına yorulur.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü insanlar görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet eder.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada rengarenk başörtü görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments