Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek

Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok pişmanlık duyacağına, sevdiğini söyleyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada bir ülkenin başbakanını gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ülkenin başbakanını görmek yolunun açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına işaret eder.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka ülkeye seyahat etmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabanci ülkede olmak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye uçmak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments