Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada başka ülke görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir ülkenin bayrağını görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini başka ülkede görmek saadetinin yükseleceğine, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada başka ülkeye taşınmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek sürekli dua alarak yaşayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek maddi açıdan dibe vurulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka ülkede yaşamak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada başka ülkeye seyahat etmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments