Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, her zaman neşeli olacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka ülkenin başbakanını gördüyseniz:

  • Küçük dükkanları alışveriş merkezlerine tercih edin.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, her istediğini alabileceğine yorulur.

Rüyada ülkenin başbakanını görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir ülkede olduğunu görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir ülkeye kaçmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir ülke görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işarettir.

Rüyada başka bir ülkede kaybolmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments