Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, işlerinin büyüyeceğine, büyük kazançlar getireceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine delalettir.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını gördüyseniz:

  • Çözümlemeniz gereken bir dizi problemle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, karlı ortaklıklara gireceğine delalettir.

Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada ülkenin başbakanını görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkeye taşınmak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülke parası görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments