Rüyada erkek kol saati görmek

Rüyada erkek kol saati görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yolunun açık olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, mal ve mülk sahibi olmaya alamet etmektedir.

Rüyada erkek kol saati gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada erkeğin kolunda saat görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, şerefe ve izzete rivayet eder.

Rüyada erkek kol saati görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati kaybetmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kol saati görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı kol saati görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin kolunda saat görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kol saat görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saatinin koptuğunu görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments