Rüyada pırlanta kol saati görmek

Rüyada pırlanta kol saati görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, heveslerin söneceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta kol saati gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Rüyada pırlanta kol saati görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta saat görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırlantalı saat görmek büyük bir makama geleceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kol saat görmek içinin hafifleyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saati vermek iç açıcı sözlere, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta kol saati görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, özgüveninde artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada saat kol saati görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments