Rüyada bir sürü poğaça görmek

Rüyada bir sürü poğaça görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, maddi açıdan ferahlamaya rivayet eder.

Rüyada bir sürü poğaça gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Rüyada bir sürü poğaça görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, yaşamına bakacağına delalet eder.

Rüyada sıcak poğaça görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada pasta poğaça görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada birine poğaça vermek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fırından poğaça almak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet etmektedir.

Rüyada patatesli poğaça görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada poğaça yaptığını görmek bedeninin şifa bulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş poğaça görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments