Rüyada pişmiş poğaça görmek

Rüyada pişmiş poğaça görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş poğaça gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada pişmiş poğaça görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada peynirli poğaça yemek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, adının ülke dışında yayılacağına tabir olunur.

Rüyada poğaça yemek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına delalettir.

Rüyada poğaça almak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanmış poğaça görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada mayalı poğaça görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sıcak poğaça yemek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepside poğaça görmek mutluluğunun artacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments