Rüyada patatesli poğaça görmek

Rüyada patatesli poğaça görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada patatesli poğaça gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada patatesli poğaça görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada zeytinli poğaça yemek kulluk derecesinin artmasına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı poğaça görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poğaça pişirdiğini görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hidayete erip huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada peynirli poğaça görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek poğaça görmek rahat rahat yaşayacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada poğaça yediğini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mayalı poğaça görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments