Rüyada pasta poğaça görmek

Rüyada pasta poğaça görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, çok uğraş vereceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada pasta poğaça gördüyseniz:

  • Sonlanma veya sonuçlanma enerjileri altındasınız.

Rüyada pasta poğaça görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada poğaça satın almak güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada poğaça yediğini görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işaret eder.

Rüyada poğaça simit görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işaret eder.

Rüyada mayalı poğaça görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada patatesli poğaça görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada simit poğaça görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments