Rüyada poğaça yaptığını görmek

Rüyada poğaça yaptığını görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, kötü günler görüleceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada poğaça yaptığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz.

Rüyada zeytinli poğaça yemek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına işarettir.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada peynirli poğaça görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tepsi poğaça görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yeni bir yol tutulacağına işaret eder.

Rüyada fırında poğaça görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, zenginliğe işarettir.

Rüyada peynirli poğaça yemek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine yorulur.

Rüyada taze poğaça yemek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, içinin rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada simit poğaça satmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments