Rüyada bir sürü kurbağa görmek

Rüyada bir sürü kurbağa görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, hanesine bolluk geleceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü kurbağa gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Rüyada bir sürü kurbağa görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalettir.

Rüyada çok fazla kurbağa görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işarettir.

Rüyada iki tane kurbağa görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet eder.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek hem eğleneceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve kurbağa görmek işyerini kapatacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada çok kurbağa görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, bekârlığına da veda edeceğine işaret eder.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments