Rüyada bir sürü kara kedi görmek

Rüyada bir sürü kara kedi görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü kara kedi gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bir sürü kara kedi görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalettir.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek herkes tarafından saygı göreceğine, hoş olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü kara sinek görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işarettir.

Rüyada kara böcek sürüsü görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü kara böcek görmek arabuluculuk yapılacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işarettir.

Rüyada kara kedi öldürmek verimin ve bereketin geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments