Rüyada sandığın içinde altın görmek

Rüyada sandığın içinde altın görmek onlardan büyük hayır göreceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sandığın içinde altın gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Rüyada sandığın içinde altın görmek maddi güç elde edeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandık içinde para görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sandıkta altın görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Rüyada altın dolu sandık görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Rüyada sandık dolusu altın görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine yorulur.

Rüyada sandıkta altın bulmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına tabir olunur.

Rüyada altın sandığı görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandıkla altın görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments