Rüyada bir paket tuz görmek

Rüyada bir paket tuz görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına yorulur.

Rüyada bir paket tuz gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Rüyada paket tuz görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuz paketi görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada bir paket tuz görmek dinamik olacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada dolu sigara paketi görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden paket almak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada birine paket vermek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kahve paketi görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada pakette çikolata görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments