Rüyada birinden paket almak

Rüyada birinden paket almak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden paket almak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapma veya girişimlerde bulunma isteğiniz artıyor.

Rüyada paketleme yapmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir paket almak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada sigara paketi saklamak evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına alamet eder.

Rüyada kına paketi görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına rivayet eder.

Rüyada paket tuz görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye paketi görmek ticaretinin hızlanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada sigara paketi görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada paketle sigara görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments