Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada defne görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada defne sabunu görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada defne ağacı görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işarettir.

Rüyada defne yaprağı görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada defalarca öpülmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada ikinci defa askere gitmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments