Rüyada ikinci defa askere gitmek

Rüyada ikinci defa askere gitmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kişinin kazancının artacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada ikinci defa askere gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Rüyada ikinci defa askere gitmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki defa askere gitmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere ikinci defa gitmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada defalarca öpülmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına inanılır.

Rüyada ilk defa uçağa binmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada defalarca bıçaklanmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ikinci defa evlendiğini görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada ilk defa içki içmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments