Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yeni insanlarla tanışacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynı kişiyi iki defa gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada defalarca uyanmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine inanılır.

Rüyada ilk defa sigara içmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada defalarca ölmek barış ve sevgi içinde olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ikinci defa evlendiğini görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Rüyada iki defa askere gitmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada defalarca öpülmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments