Rüyada defne yaprağı görmek

Rüyada defne yaprağı görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Rüyada defne yaprağı gördüyseniz:

  • Çok fazla mantıklı olmamasına rağmen, hiç farkında olmadan, eviniz, aileniz ya da gayrimenkulle ilgili konularda fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada defne yaprağı görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada defne ağacı görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada defne sabunu görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada defne görmek kendisini çok yıpratacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işarettir.

Rüyada dökülen yaprak görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaprak tütün görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok rahat edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments