Rüyada bir masada oturmak

Rüyada bir masada oturmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir masada oturmak gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada masada oturmak sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Rüyada ölüyle masada oturmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada beyaz bir masada oturmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada büyük masada oturmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz masada oturmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlak masada oturmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına delalettir.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments