Rüyada büyük masada oturmak

Rüyada büyük masada oturmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada büyük masada oturmak gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada büyük masada oturmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada beyaz bir masada oturmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak masada oturmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle masada oturmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kalabalık masada oturmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla masada oturmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada masada oturmak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments