Rüyada sevgiliyle masada oturmak

Rüyada sevgiliyle masada oturmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, allah’ın sevgili kullarından olduğuna, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler faydalı olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada kalabalık masada oturmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde masada oturmak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hileye, fesada bulaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz masada oturmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla masada oturmak ardından sevinçli bir haber alınacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle masada oturmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye delalettir.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, karısının çok mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments