Rüyada beyaz masada oturmak

Rüyada beyaz masada oturmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz masada oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Rüyada beyaz masada oturmak en çetin zorlukların aşılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bir masada oturmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, gelirinin de artmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir masada oturmak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada masada oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük başarıya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla masada oturmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulur.

Rüyada ölüyle masada oturmak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine inanılır.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments