Rüyada bir kol bilezik görmek

Rüyada bir kol bilezik görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada bir kol bilezik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olayların farklı ya da yanlış taraflarına odaklı olabilirler.

Rüyada altın bileziği koluna takmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada annenin kolunda altın bilezik görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek güzel günlerin sona ereceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik koluna takmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın kolunda bilezik görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak gereken sabrı göstereceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments