Rüyada koluna bilezik taktığını görmek

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, sorunlarının sürekli artacağına işarettir.

Rüyada koluna bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler ya da oluşan farklı olaylar nedeniyle planlarınızın bazılarını uygulamaya koymanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca alamet eder.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını bilezik taktığını görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments