Rüyada bir kızı kurtarmak

Rüyada bir kızı kurtarmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı kurtarmak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kızı kurtarmak gururlu bir hayat süreceğine, ona göre davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını kurtarmak iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir kızı kurtarmak saygınlığının artacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada küçük kızı kurtarmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına alamet eder.

Rüyada annesini kurtarmak aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments