Rüyada sevdiği kızı kurtarmak

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak insanlarla arasının iyi olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına tabir olunur.

Rüyada kızını kurtarmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızı kurtarmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına işarettir.

Rüyada kızı kurtarmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulur.

Rüyada bir kızı kurtarmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini kurtarmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments