Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak sağlam bir kariyer edineceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz özgürlüğü karşı tarafa sunmak da zayıf kalabilirsiniz.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak sorunların birdenbire daha da artacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işaret eder.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments