Rüyada kızını kurtarmak

Rüyada kızını kurtarmak geçim kolaylığı içinde olacağına, çok uğraş vereceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kızını kurtarmak gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Rüyada bir kızı kurtarmak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine yorulur.

Rüyada kızını kurtarmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kızı kurtarmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalettir.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak çok para kazanacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızı kurtarmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulan insanları kurtarmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments