Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek büyüleyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ettiği zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada çocuğun saçını kesmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, hayırlı işlerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun saçını kesmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalet eder.

Rüyada bir çocuğun saçını kesmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, mahsullerin fazlalaşacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu saçını kesmek kolaylığa kavuşacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek rahat bir nefes alacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments