Rüyada karton çanta görmek

Rüyada karton çanta görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, huzursuzluk yaşanacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, güven kaybına uğrayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, ihanete uğrayacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada karton çanta gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Rüyada karton çanta görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada kartonla sigara görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karton toplamak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kartonla sigara almak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada fon kartonu görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada karton sigara görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına işaret eder.

Rüyada karton almak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kartondan ev yapmak işini büyüteceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments