Rüyada karton almak

Rüyada karton almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karton almak gördüyseniz:

  • Mutluluk getirici çabuk kararlar alabilirsiniz.

Rüyada karton poşet görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kartonla sigara görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada karton toplamak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Rüyada karton koli görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalettir.

Rüyada karton sigara görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kafasına göre birini bulacağına delalettir.

Rüyada karton kutular görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada kartonla sigara almak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine yorulur.

Rüyada mavi karton görmek gam ve keder çekmeyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments