Rüyada bir kadın tarafından vurulmak

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işarettir.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış var.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine inanılır.

Rüyada kadın tarafından vurulmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından vurulmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak kazancının azalacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada biri tarafından vurulduğunu görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından vurulmak kazançsız işler peşinde olmaya, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments