Rüyada bir kabın içinde su görmek

Rüyada bir kabın içinde su görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, ruhunu güzelleştireceğine inanılır.

Rüyada bir kabın içinde su gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Rüyada bir kabın içinde su görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet eder.

Rüyada kabeyi su içinde görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kap içinde su görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada kabın içinde su görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına delalettir.

Rüyada kap içinde süt görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kabe içinde dua etmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabenin içinde namaz kılmak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına alamet eder.

Rüyada kabenin içinde görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments