Rüyada kabın içinde su görmek

Rüyada kabın içinde su görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabın içinde su gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Rüyada kabeyi su içinde görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kap içinde su görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabın içinde su görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine yorulur.

Rüyada bir kabın içinde su görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kabenin içinde namaz kıldığını görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada kabe içinde dua etmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın içinde kabe görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, önemli kişi haline geleceğine inanılır.

Rüyada ayın içinde kabeyi görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments