Rüyada kap içinde su görmek

Rüyada kap içinde su görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada kap içinde su gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada kap içinde su görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kabın içinde su görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine alamet eder.

Rüyada kabeyi su içinde görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada bir kabın içinde su görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kabeyi denizin içinde görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine yorulur.

Rüyada kendini kabrin içinde görmek allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kabe görmek şifa ve moral bulacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına yorulur.

Rüyada kabın içinde balık görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments